J Balvin

Latin wereldster naar Ziggo Dome Amsterdam.

Op woensdag 8 mei komt J Balvin naar Nederland voor een show in de Ziggo Dome. De ticketverkoop start op vrijdag 1 december om 10:00 via ticketmaster.nl

Vandaag kondigde wereldster en meervoudig Latin GRAMMY-winnaar
J Balvin zijn langverwachte “Que Bueno Volver a Verte” Tour aan. Deze tour brengt Jose naar arena’s in 20 Europese steden, met shows in Duitsland, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Litouwen, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

J Balvin:
“Latino Gang – I can’t wait to see you! We’ve had so much fun together that we have to do it again!” said J Balvin. “I’m thrilled to take a completely new show, with new music on the road with the ‘Que Bueno Volver a Verte’ (Good To See You Again) tour abroad next year. We have something very special instore for you and I can’t wait to unveil the next chapter of music we’ve been working on.”

Over J Balvin:
J Balvin is een wereldwijde superster en won onder andere Billboard Music Awards, American Music Awards en Latin GRAMMY’s. Oorspronkelijk afkomstig uit Medellín, is de reggaeton-superster een van de best verkopende Latin-Amerikaanse muziekartiesten, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte platen. Hij staat in de top 10 meest gestreamde artiesten, met een fansbase over de hele wereld. Met passie voor muziek, mode, kunst en geestelijke gezondheid, blijft Balvin voorop lopen. Recent lanceerde J Balvin de app “OYE”: een tweetalige app (Spaans en Engels) voor geestelijke gezondheid en creatief welzijn. Met gepassioneerde betrokkenheid met de entertainmentwereld en mode, heeft Balvin keer op keer bewezen een onstuitbare kracht en inspiratie te zijn voor opkomende artiesten, ondernemers en de Latin community. @Mojo Concerts

J BALVIN – QUE BUENO VOLVER A VERTE TOUR

Woensdag 8 mei 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €50,40 (incl. servicekosten)