P!NK

Muziekicoon P!NK met Summer Carnival Tour 2 keer naar Johan Cruijff Arena.

Credit: Odai Afuni

P!NK staat op 10 juli en 11 juli 2024 in de Johan Cruijff Arena met haar Summer Carnival Tour.

Wegens de ongekende vraag van haar fans in het Verenigd Koninkrijk en Europa, maakt muziekicoon P!NK een enerverende terugkeer in 2024. Ze heeft zojuist gloednieuwe data aangekondigd voor de spectaculaire Summer Carnival World Tour, die haar deze zomer naar uitverkochte shows bracht voor meer dan 1 miljoen fans. Onderdeel van deze tour is het concert op 10 juli in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 24 november om 10.00 uur via Ticketmaster.

De tour begint op 11 juni 2024 in het Principality Stadium in Cardiff. Vervolgens speelt ze een reeks stadionshows in Londen, Dublin, Liverpool, Glasgow, Bern, Kopenhagen, Amsterdam, Brussel, Leipzig, Stuttgart en Mönchengladbach, voordat ze de adembenemende tour afsluit in Stockholm op 25 juli 2024.

Voor de fans is dit ongetwijfeld goed nieuws, aangezien de megaster terugkeert naar zeven steden die ze in 2019 ook heeft bezocht (Cardiff, Dublin, Liverpool, Glasgow, Amsterdam, Stuttgart, Stockholm), en ze daarnaast haar allereerste show in Mönchengladbach, Duitsland, en haar eerste show in Leipzig in meer dan 10 jaar gaat spelen. Bovendien keert ze voor het eerst sinds 2010 terug naar Kopenhagen en Bern.

In 2023 gaf P!NK haar eerste shows in Europa in meer dan vier jaar, en ze stelde niet teleur. Omschreven als ‘De grootste live-entertainer ter wereld’ en ‘Absoluut een van de beste concerten ooit’, bracht P!NK haar kolossale Summer Carnival Tour-productie naar meer dan 1 miljoen fans tijdens 21 massaal uitverkochte shows in zeven landen, waaronder zeven in het Verenigd Koninkrijk. De geliefde pop-superster boeide fans met een hitvolle, energieke, carnavalachtige visuele feest voor de verbeelding, met adembenemende luchtacrobatiek, pompende dansroutines, levendige kostuumwisselingen en verrassingsgasten, waarbij ze perfect liet zien dat P!NK een van de beste live-artiesten aller tijden is.

De Summer Carnival Tour heeft onlangs een Noord-Amerikaanse etappe afgerond, waar P!NK optrad voor nog eens 1,75 miljoen fans met uitverkochte recordbrekende shows in het hele land. De Summer Carnival Tour bezoekt hierna Australië en Nieuw-Zeeland met shows in Sydney, Adelaide, Melbourne, Auckland en meer.

Naar verwachting hebben tegen het einde van de tournee door Australië en Nieuw-Zeeland in maart 2024 naar schatting 3 miljoen fans het epische feest van hun leven meegemaakt, waardoor Summer Carnival op weg is om een van de best verkopende tours aller tijden te worden. @Mojo Concerts

Voor ticketinformatie bezoek pinkspage.com

538 PRESENTS
P!NK / SUMMER CARNIVAL TOUR 2024
+ special guests The Script, GAYLE en DJ KidCutUp

Woensdag 10 en 11 juli | Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 78,40,- (incl. servicekosten)