Thirty Seconds to Mars

Jared Leto en band op 25 april naar Ziggo Dome.

JARED LETO beklimt het ICONISCH EMPIRE STATE building en kondigt thirty seconds to mars Seasons world tour 2024 aan donderdag 25 april in ziggo dome, Amsterdam

Vandaag kondigde, de met een Oscar bekroonde acteur, Jared Leto vanaf het Empire State Building in New York City de Seasons 2024 World Tour van Thirty Seconds to Mars aan – een uitgebreide reeks optredens in Latijns-Amerika, Europa, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Dit is de eerste headlinetour van de band in meer dan 5 jaar. Onderdeel van deze tour is het concert op donderdag 25 april in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 17 november om 10.00 uur via Ticketmaster.

Leto, de frontman van de band, klom als eerste ooit naar de top van het Empire State Building. Hij is al sinds zijn kindertijd gefascineerd door dit indrukwekkende gebouw en zegt hierover: “Het gebouw laat zien dat er veel dingen mogelijk zijn in de wereld als we ons erop concentreren. Dat is grotendeels de inspiratie voor ons nieuwste album, “It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day.” Als fervent klimmer dragen het Empire State Building en de tour aankondiging voor hem het sentiment uit, dat alles mogelijk is als we het proberen.

Na een recente renovatie van het legendarische iconische observatorium ter waarde van $ 165 miljoen, werd het Empire State Building onlangs door Tripavisor voor het tweede opeenvolgende jaar beoordeeld als de nummer #1 attractie in de Verenigde Staten.

Bekijk hier de foto’s van de aankondiging en hier de officiële persfoto.

De Seasons World Tour 2024 begint in Latijns-Amerika met festivaloptredens op Lollapalooza Chili, Argentinië en Brazilië, het festival Estéreo Picnic in Colombia en het Tecate Pa’l Norte Festival in Mexico. De band reist daarna naar Europa waar ze 28 shows geven in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Spanje en Portugal. De tour gaat vervolgens verder naar Noord-Amerika, waar ze worden vergezeld door AFI, Poppy en KennyHoopla, en 24 shows geven in grote arena’s en amfitheaters. Tot slot eindigt de Seasons World Tour 2024 in Australië en Nieuw-Zeeland met vier arena-shows. @Mojo Concerts