TOOL

Amerikaanse progressieve metalband TOOL naar de Ziggo Dome.

Op 27 mei 2024 komt de Amerikaanse progressieve metalband TOOL naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Night Verses verzorgt het voorprogramma voor de avond. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 17 november om 10 uur via Ticketmaster.

Het langverwachte nieuws over de Europese tournee van TOOL volgt op een bijzonder drukke tijd voor de band uit Los Angeles, waarbij het viertal dat bestaat uit Danny Carey, Justin Chancellor, Adam Jones en Maynard James Keenan momenteel midden in een Noord-Amerikaanse tournee zit die tot februari duurt.

De afgelopen vijf maanden was TOOL headliner op de festivals Aftershock, Welcome to Rockville, Louder Than Life en de Sonic Temple Arts & Music-festivals, evenals een once-in-a-lifetime optreden op Power Trip, dat Metal Hammer omschreef als “a mind-melting, triumphant showcase of just how singular their art is, a transcendental experience that surpasses genre boundaries.”

Fans die lid zijn van TOOL Army kunnen via een speciale presale eerder tickets kopen voor de Europese concerten. Er worden ook diverse VIP-pakketten beschikbaar gesteld. De Amerikaanse post-hardcoreband Night Verses reist mee als support act op de Europese tour. @mojo Concerts