Rolf Sanchez

Fotoserie: Rolf Sanchez brengt wervelende latin vibes naar Den Haag

Op zaterdag 9 december stond de Nederlands-Dominicaanse zanger Rolf Sanchez met zijn band Latin Society in het Haagse PAARD. In een tot de nok gevulde zaal bracht hij zijn grootste Nederlandstalige- maar vooral Spaanstalige hits & more.

Vanaf het moment dat Rolf Sanchez zich van achteruit de zaal door de mensenmassa naar het podium waadde zat de sfeer er al in: een groots onthaal voor de latin ster die ook in vele in Midden-en Latijns-Amerikaanse landen het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek is.

Rolf en zijn gevolg waren zaterdag helemaal in voor een latin feestje en dat deelden zij uiteraard met het publiek. Met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek weet hij als geen ander hoe je een wervelende en passievolle show neerzet.

De ‘King of Dutch Latin’ laat het publiek zingen, dansen en springen. Het grotendeels uit vrouwen bestaande publiek kent de liedjes door en door en zingt ze woord voor woord mee. We horen grote hits als Más Más Más, Ik Denk aan Jou, Pa Olvidarte, Por Ne Te Vuelvo A Ver en nog veel meer. Ook de Dominicaanse vlag werd nog gehesen op het podium.

Een avond lang is PAARD even helemaal omgetoverd van poptempel tot een poptempel waar latin regeert. Vast en zeker een onvergetelijke avond voor iedereen!

Fotografie en tekst Anneke Ruys