Fotoserie: The Hague Highlights jan25

Tags

Related Posts

Share This

Fotoserie: The Hague Highlights

Fotoserie: The Hague Highlights

Licht uit, spot aan! Van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 10 februari 2024 is het evenement The Hague Highlights in het centrum van Den Haag. The Hague Highlights zet museum Escher in Het Paleis in het Haagse Museumkwartier in de schijnwerpers.

Attempt the Absurd

“Attempt the absurd, achieve the impossible” is één van de uitspraken van graficus M.C. Escher. 15 kunstenaars tonen ieder in een animatie van een minuut hun eigen visie op dit thema. Dit complete werk wordt iedere 15 minuten op de gevel van Escher in Het Paleis geprojecteerd.

In kleuren maar!

Op scholen, bij supermarkten en musea in Den Haag waren vanaf maandag 6 november kleurplaten met alleen de randen van Escher in Het Paleis erop beschikbaar.  Er zijn honderden kleurplaten ingezonden waarvan er meer dan 150 geselecteerd zijn om geprojecteerd te worden op Escher in Het Paleis!

Fotogafie: Angela van Tol-Largaespada