Jesse Prins

Nederlands toptalent komt met nieuwe single.

Op 14 juli 2023 bracht hij zijn eerste single uit: ‘Altijd en Overal’. Het bleek een schot in de roos te zijn. Vooraanstaande platformen zoals Sterren NL, Radio NL en AVROTROS Muziekfeest op het Plein hebben Jesse Prins sindsdien omarmt als het nieuwe Nederlandstalige talent. Zélfs met die ene single op zak is hij daar al een graag gezien gast.

Jesse start 2024 met veel positieve energie, zoals ook te horen is op zijn nieuwe single: Thuis Hier Op Het Plein. Een up-tempo liedje over gewoon gezellig samen zijn. Wanneer de druk er even vanaf moet is er maar één plek waar je dat wil doen: op het plein, in je favoriete kroeg.

Jesse Prins:
“Ik kijk enorm uit naar deze release en kan niet wachten tot mensen dit uit volle borst mee staan te zingen!”

Thuis Hier Op Het Plein is geschreven door Billy Dans, Hansen Tomas, Marlon Francis en John Dirne, die tevens de producer is. De single is vanaf 5 januari te beluisteren via de bekende streamingsdiensten. De videoclip is vanaf 5 januari beschikbaar via YouTube.