Tags

Related Posts

Share This

Vrienden van Amstel Live de 26ste Editie

De Vrienden van Amstel LIVE van start: proosten op vriendschap en meezingen met spectaculaire acts

Het gezelligste feest van het jaar voor vrienden brengt Rotterdam Ahoy
opnieuw in beweging

ROTTERDAM – 11 januari 2024 – Na een jaar aftellen is het eindelijk zover: de nieuwste editie van De Vrienden van Amstel Live is zojuist knallend van start gegaan. Onder leiding van niemand minder dan Kraantje Pappie en Nick Schilder, lieten de eerste optredens Rotterdam Ahoy op haar grondvesten schudden. De line-up van dit jaar, een mix van vaste stamgasten, vrienden van vroeger en nieuwe gezichten, stelt niet teleur en staat garant voor een waar spektakel voor alle bezoekers. Vanaf vandaag kunnen bezoekers weer twee weken lang zingen, dansen en proosten op vriendschap in de grootste Amstel kroeg van Nederland!

Rotterdam Ahoy in vol ornaat tijdens de openingsact van de show.
Kraantje Pappie mocht dit jaar de avond openen, wat hij op spectaculaire wijze deed samen met Bizzey, Joshua Nolet en Ronnie Flex. Met hun eigentijdse versie van Macklemore’s ‘Can’t Hold Us’ trapten zij zojuist vol energie de concertreeks af. De avond is nog jong, maar nu al onvergetelijk door een spetterende show van onder andere The Opposites, die samen met S10 de zaal aan het dansen kregen tijdens hun hit ‘Slapeloze Nachten’. Vervolgens gooiden publieksfavorieten Acda en de Munnik, Van Velzen en Suzan en Freek hoge ogen. Het publiek staat nog veel te wachten: trouwe fans van De Vrienden van Amstel LIVE kunnen dit jaar hun hart ophalen met de terugkomst van Clouseau, de Belgische band die meer dan 20 jaar geleden voor het laatst meedeed aan het festijn. Enkele nieuwkomers dit jaar waar fans ook naar uitkijken zijn Meau, Son Mieux en Claude. Het belooft nu al een legendarische editie te worden.

Very Important BOB 
Tijdens een gezellig feest blijft, ondanks de populariteit van 0.0 bier, de vraag altijd: wie rijdt er vanavond naar huis? De BOB heeft een hele belangrijke rol, maar deze rol is soms nog een beetje onderbelicht… Dat moet anders. Amstel zet de BOB daarom in de schijnwerpers tijdens de nieuwste editie van De Vrienden van Amstel LIVE en introduceert een nieuw soort VIP: de VIB. Voor deze Very Important BOB’s wordt de VVAL extra feestelijk. Met o.a. een eigen parkeerplaats vlak voor de deur en een polsbandje waarmee gratis (alcoholvrije) consumpties kunnen worden gehaald. De zoektocht naar de VIB’s verloopt in aanloop naar de Vrienden van Amstel LIVE via social media.

Vernieuwde aanpak kaartverkoop 2025 
De veertien avonden van De Vrienden van Amstel LIVE 2024 zijn stijf uitverkocht. Het is geen geheim dat er ieder jaar meer vraag naar kaarten is dan aanbod. Om daar beter op te kunnen sturen, zwarthandel te ontmoedigen en meer mensen de mogelijkheid te bieden om aan kaarten te komen, wordt de werkwijze vanaf de editie van 2025 anders. Bezoekers die kaarten willen kopen voor de volgende editie, moeten dit jaar een persoonlijk account aanmaken. Met het Vrienden-account kunnen mensen zich registreren voor de kaartverkoop van 2025. Registratie is geen garantie op tickets, maar de enige manier om aan tickets te komen zodra de verkoop start op zaterdag 13 januari om 10:00 uur.

Tekst: VVAL