Pierce Brothers

Australisch duo met goudeerlijke folk live in Paard Den Haag.

Het is tien ongelooflijke jaren geleden dat het dynamische Australische duo, de Pierce Brothers, voor het eerst op het toneel verscheen, en ze zijn klaar om deze mijlpaal te vieren met een onvergetelijke tournee door Europa. Daarbij mag een avond in PAARD natuurlijk niet ontbreken. Dat was een unieke muzikale reis met The Pierce Brothers en hun oprechte teksten en grenzeloze energie terugbrengen naar het continent dat hen vanaf het allereerste begin heeft omarmd. Op 28 februari stonden ze in het Paard.

Met hun unieke mix van folk, indierock en energieke liveshows hebben de Pierce Brothers de harten van fans over de hele wereld veroverd. Van intieme akoestische ballades tot waanzinnige anthems: hun muziek is geëvolueerd en meegegroeid met hun gepassioneerde schare fans. Deze tour belooft een spannend overzicht te worden van hun grootste hits en een voorproefje van de opwindende nieuwe richtingen die hun muziek inslaat.

Fotografie: Maarten Ederveen