Raymond van het Groenewoud

Authentieke woordkunstenaar geeft concert in AMARE.

Eén van de meest authentieke woordkunstenaars van de lage landen keerde terug naar Den Haag. Meisjes, Je Veux de l’amour, Chachacha en Twee Meisjes. Het is slechts een greep uit het meer dan 45 jaar oeuvre van Raymond van het Groenewoud. PAARD en AMARE nodigden hem uit om 10 maart in Amare te spelen.

Teloorgang, verdwijnen…. het zijn woorden die gebruikt kunnen worden om de liedjes van Raymond van het Groenewoud te kaderen voor een toevallige passant die de kans nog niet kreeg om het te beluisteren. Op de vierde single van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Raymond horen we de emotie in 4K. Het is een lied dat perfect bij je volgende roadtrip past. Weliswaar een roadtrip met een voiture die een maximum snelheid haalt van 70km/u, bestuurd door een chauffeur met de ambitie om zoveel mogelijk mooie landschappen te doorkruisen. Eindbestemming niet gekend. @Paard @Amare

Fotografie: Maarten Ederveen

Eén van de meest authentieke woordkunstenaars van de lage landen keerde terug naar Den Haag. Meisjes, Je Veux de l’amour, Chachacha en Twee Meisjes. Het is slechts een greep uit het meer dan 45 jaar oeuvre van Raymond van het Groenewoud. PAARD en AMARE nodigden hem uit om 10 maart in Amare te spelen.

Teloorgang, verdwijnen…. het zijn woorden die gebruikt kunnen worden om de liedjes van Raymond van het Groenewoud te kaderen voor een toevallige passant die de kans nog niet kreeg om het te beluisteren. Op de vierde single van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Raymond horen we de emotie in 4K. Het is een lied dat perfect bij je volgende roadtrip past. Weliswaar een roadtrip met een voiture die een maximum snelheid haalt van 70km/u, bestuurd door een chauffeur met de ambitie om zoveel mogelijk mooie landschappen te doorkruisen. Eindbestemming niet gekend. @Paard @Amare