Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer

Tino, Mart en André Celebrating the Summer in Scheveningen.

De drie Nederlandstalige topartiesten Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer zullen deze zomer onder de noemer “Tino, Mart en André Celebrating the Summer” een groots strandconcert geven op het strand van Scheveningen. Dit concert maakt deel uit van de serie Live on the Beach strandconcerten en is tevens het laatste concert van de editie van 2024.

De drie artiesten, die ieder met hun grote schare fans op eigen naam al stadions uitverkopen, slaan de handen ineen om de ‘zomer groots te vieren’. Niet eerder hebben zij gezamenlijk een concert gegeven. De avond wordt geopend door Mart Hoogkamer, waarna André Hazes het stokje overneemt. Tino Martin sluit deze zomeravond groots af.

Live on the Beach vindt ieder jaar plaats in Scheveningen, op het strand bij het noordelijk havenhoofd. Op eerdere edities van de grote strandconcerten traden onder andere Marco Borsato, Golden Earring, Kensington, Doe Maar, Anouk, De Staat, Danny Vera en Keane op. De concerten trekken jaarlijks vele tienduizenden bezoekers uit heel Nederland.

De voorverkoop start vrijdag 29 maart om 10:00 uur via www.liveonthebeach.nl

Live on the Beach zondag 1 september: Tino, Mart en André Celebrating the Summer
Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl
Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. Noordelijk Havenhoofd Den Haag
Ticketprijs: € 60,00 (excl. servicekosten)