Queen Extravaganza

Fotoserie: Queen Extravaganza met weergaloos concert in TivoliVredenburg.

The official Queen tribute band produced by Roger Taylor and Brian May stond op zondag 14 april in Utrecht.

De tributeband Queen Extravaganza speelt alle grote hits en meer van de legendarische Engelse rockband Queen. We hebben het hier niet over zomaar een band: de formatie is in 2011 bij elkaar gebracht door Queen-drummer Roger Taylor na uitgebreide online audities. Ook Queen-gitarist Brian May was betrokken bij de oprichting. ‘It’s our own official tribute band,’ aldus Taylor. Verwacht spetterende uitvoeringen van klassiekers als Killer Queen, Fat Bottomed Girls, The Show Must Go On, Radio Ga Ga en Bohemian Rhapsody. Dit is geen verkleedshow, maar een oprechte ode aan de muziek van Queen! @TivoliVredenburg

Fotografie Maarten Ederveen