Toppers in Concert 2024

CLUB TROPICANA’ EDITION van Toppers in Concert!

Op VRIJDAG 24 & ZATERDAG 25 MEI 2024 barst de ultieme Summer Beachparty in volle hevigheid los tijdens de ‘CLUB TROPICANA’ EDITION van Toppers in Concert!

Waan je even in een authentiek tropisch paradijs met alles erop en eraan! De plek op aarde waar iedereen een zorgeloze levensstijl nastreeft. Daar is geen plaats voor zorgen en problemen. Wij nemen je mee naar de ideale vakantiebestemming, die een verlangen symboliseert van ontspanning, opwinding en het nastreven van geluk. Even ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven.

Met behalve Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Rene Froger en Jan Smit nog een hele batterij aan artiesten: Donnie, Marco Schuitmaker, Vengaboys, OG3NE, Umberto Tozzi, Emma Heesters, Bouke (Elvis Tribute) zijn ook van de muzikale partij!

Voel je ook al zomerkriebels? Spierwitte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de brandende zon en zwoele zomeravonden…….bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! De dresscode: COCONUT WHITE WITH A TROPICAL TWIST! Een rieten rokje of witte broek, Hawaii blouse of een bloemenkrans, een bikinitop met een rieten hoed? Wij laten ons graag door jullie verrassen. Samen met 65.000 andere feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. BE THERE!!

@Toppers in Concert

https://www.toppersinconcert.nl/