VANDENBERG

Vandenberg met legendarische songs en snoeiharde gitaren.

Op maandag 8 april 2024 stond de legendarische band Vandenberg in de Kleine zaal van PAARD. Dichterbij je idolen kon je niet komen!

Het nieuwe album“‘Sin’ (‘Zonde’) van VANDENBERG is uit! Een kort woordje van slechts drie letters, maar met een enorm veel omvattende betekenis. Van alles tussen een ‘leugentje om bestwil’ en een brute moord. Dat woord verdient dus een heavy, epische song om het recht te doen. Maandag 8 april zie je VANDENBERG in PAARD Kleine Zaal!

“Muziek is voor mij als een schilderij”, stelt Adrian Van den Berg. “Je hebt helder en donker, schaduwen en licht. Het ene nummer laat je compleet uit je dak gaan, een volgende song stemt je tot nadenken. Hoe dan ook, een plaat sleurt je mee in haar eigen landschap, dat is het effect dat al mijn favoriete platen op me hebben, je hoort de eerste tonen van een album en verdwijnt in een andere wereld.”@PAARD

Support: Marco Mendoza

Fotografie Maarten Ederveen