Broederliefde

Broederliefde met 1000ste show in Ahoy Rotterdam.

Op zaterdag 21 december komen de heren van Broederliefde naar Rotterdam Ahoy voor de 1000ste liveshow van hun carriere. De ticketverkoop voor Broederliefde ‘De 1000ste’ start op vrijdag 24 mei om 12:00 via ticketmaster.nl

De vriendengroep uit Spangen staat al sinds 2014 bekend om hun zinderende liveshows die keer op keer barsten van de energie. Een snelle blik in de agenda liet het vijftal zien dat ze dit jaar alweer de 1000ste liveshow uit hun carrière spelen. Tijd voor een groot feest dus en dat viert Broederliefde op 21 december in Rotterdam Ahoy met een geheel nieuwe liveshow gevuld met nieuw materiaal, maar natuurlijk ook de grootste hits.

“Onze 1000ste show wordt een grootse viering voor alle Broederliefde fans, of je nu longtime fan bent en met je kids komt, of die energie vooraan komt brengen met je vrienden, iedereen is welkom! Wij kunnen niet wachten om te laten zien wat we voor jullie in petto hebben!” – Broederliefde

Over Broederliefde:
Van jongensdroom naar overdreven succes. Broederliefde is het unieke verhaal van een vriendengroep uit Spangen die met hun uitzonderlijke mix van hiphop en Caribische dansmuziek Nederland volledig wist te veroveren. Naast talloze awards, gouden/platina platen en uitverkochte shows in o.a. Ahoy en het stadion van Sparta bemachtigde de Rotterdamse groep als kroon op hun CV het Nederlandse record voor het langst op nummer 1 met het album Hard Work Pays Off 2 (2016) dat maar liefst 14 weken aan de top van de hitlijsten sierde. Dat Broederliefde door de jaren heen één van de meest loyale en breed gedragen fanbases van Nederland heeft, bewezen ze onder meer met het feit dat ze in 2023 voor de 9e maal op rij werden geprezen met de FunX Music Award voor ‘Beste Groep’. @Mojo Concerts

Broederliefde – 1000ste show

Zaterdag 21 december, Rotterdam Ahoy
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €44,80 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 24 mei om 12:00 uur.