Douwe Bob

Douwe Bob presenteert ‘This World is Our Home’ show in AFAS Live.

Op vrijdag 16 mei sluit Douwe Bob zijn clubtour af in AFAS Live met zijn ‘This World Is Our Home’ show. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 24 mei om 10:00 via mojo.nl/douwebob

Zojuist maakte Douwe Bob bij talkshow ‘Renze’ bekend dat hij op vrijdag 16 mei 2025 het podium van AFAS Live zal betreden met een special ‘This World Is Our Home’ show. Deze show markeert niet alleen zijn langverwachte terugkeer naar de iconische locatie, maar dient ook als de afsluiting van zijn succesvolle ‘Where Did All the Cool Kids Go’ clubtour die hem langs 21 uitverkochte podia door heel het land bracht.

Douwe Bob is fitter dan ooit en op de toppen van zijn kunnen. Elke show is anders, hij verrast het publiek graag met spontane acties. In deze laatste show van deze tour kun je een apotheose verwachten van de hoogtepunten van de clubtour. Dit wordt een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten, vele hits, songs van het nieuwe album, van de eerste vijf albums… Èn een aantal verrassingen!

Over Douwe Bob:
Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel: lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, vader, dichter, zanger, rock-’n-roller, charmeur, gitarist, nachtbraker, sportman, schipper, pokeraar, stijlicoon, pianist, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Na het rootsy Americana album Born To Win Born To Lose (2021) verscheen op Valentijnsdag 2024 het zesde album, een echte pop plaat: Where Did All The Cool Kids Go? Met daarop de hits This World Is Our Home en Nothing To Lose die beiden de hitlijsten en de radio domineerde. Het album, geschreven met Stijn Van Dalen en producer Gordon Groothedde, gaat over liefde in de breedste zin van het woord. Over je thuis voelen op deze aarde, gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisie Songfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award, een BUMA Award en drie keer met een Edison. In 2023 vierde hij zijn 10-jarig jubileum en was hij te zien in het TV programma De Beste Zangers, in 2024 debuteerde hij bij Holland Zingt Hazes. @Mojo Concerts

Douwe Bob

Vrijdag 16 mei | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €47,04 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop is beschikbaar vanaf donderdag 24 mei om 10:00. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/douwebob