The Script

Band met Satellites World Tour naar Ziggo Dome.

Foto Harold Versteeg

The Script komt komt dit najaar voor twee concerten naar Nederland: op vrijdag 6 december in Rotterdam Ahoy en op zaterdag 7 december in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor de concerten start op vrijdag 24 mei om 09.30 uur via Ticketmaster.

Met 10 miljard streams, 12 miljoen verkochte albums, zes nummer 1-albums in het Verenigd Koninkrijk en twee platina gecertificeerde Amerikaanse singles, keert The Script terug met een nieuwe tour en de release van het nieuwe album ‘Satellites’ dat op 16 augustus uitkomt.
Het album werd vandaag geïntroduceerd met de nieuwe single, ‘Both Ways’, die nu overal te beluisteren is.

Op de single ‘Both Ways’ laat The Script zien dat ze nieuwe energie brengen met een zelfverzekerde flair. Onstuimige hiphop- en funkritmes zorgen voor onweerstaanbare dansvloer vibes die perfect passen bij de kwaliteit van Danny’s stem. Het resultaat is waanzinnig leuk, een explosieve mix die doet denken aan de Black Eyed Peas die Bruno Mars’ ‘Locked Out of Heaven’ spelen. Het is totaal anders dan alles wat The Script eerder heeft uitgebracht.

Qmusic presents
The Script – Satellites World Tour
+ special guest Tom Walker

Vrijdag 6 december 2024 | Rotterdam Ahoy
Zaterdag 7 december 2024 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 24 mei om 09:30 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/thescript