Toppers in Concert 2024

Wervelende Toppers in Concert met tropische CLUB TROPICANA EDITION!

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei barstte in de Johan Cruijff Arena  de ultieme Summer Beachparty in volle hevigheid los tijdens de ‘CLUB TROPICANA’ EDITION van Toppers in Concert!

De duizenden bezoekers waanden zich in het tropisch paradijs! De plek op aarde waar iedereen een zorgeloze levensstijl nastreeft. Daar is geen plaats voor zorgen en problemen. Wij nemen je mee naar de ideale vakantiebestemming, die een verlangen symboliseert van ontspanning, opwinding en het nastreven van geluk. Even ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven.

Spierwitte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de brandende zon en zwoele zomeravonden…….bij de Toppers begon de swingende zomer in mei!

De dresscode: COCONUT WHITE WITH A TROPICAL TWIST! Een rieten rokje of witte broek, Hawaii blouse of een bloemenkrans, een bikinitop met een rieten hoed? Wij laten ons graag door jullie verrassen. Samen met 65.000 andere feestvierders was het iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk konden de fans ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. @Toppers in Concert

Fo tografie Koos Schuller