Eefje de Visser

Compromisloze songschrijver en arrangeur naar AFAS Live.

Eefje de Visser treedt op bij het Lowlands festival in Biddinghuizen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Foto Harold Versteeg

Op vrijdag 14 februari 2025 geeft de compromisloze songschrijver en arrangeur Eefje de Visser haar grootste show tot nu toe in AFAS Live, Amsterdam. De ticketverkoop start op vrijdag 28 juni om 10:00 uur via Ticketmaster.nl

In september brengt Eefje de Visser haar vijfde plaat ‘Heimwee’ uit en naast een reeks festivals en een uitverkochte clubtour in het najaar van 2024 volgt op 14 februari 2025 haar grootste show tot nu toe. Een show die “extatisch wordt zonder kwetsbaarheid te verliezen”, aldus Eefje. De Belgische band Ão verzorgt de support.

Haar hypnotische en alternatieve synthpop onderzoekt wat mensen drijft, verdeelt en samenbrengt. Ze creëert zowel live als op haar platen een spannende, intieme sfeer en met bezwerende choreografieën, gelaagde samenzang en een betoverende lichtshow neemt Eefje je volledig mee in haar universum.

Na de release van ‘Bitterzoet’ (2020) won Eefje in twee jaar tijd zo ongeveer alle muziekprijzen in Nederland en België. Het album werd door muziekblad OOR verkozen tot Beste Plaat van het jaar, won twee Edisons, een 3FM- en een BUMA Award in de categorie Alternatief, de 3voor12 Award voor Beste Plaat, 3FM’s Schaal van Rigter en de Gouden Notenkraker.

Op album ‘Heimwee’ is Eefje haar meest authentieke zelf. De plaat beschrijft onder andere een verlies van naïviteit en onbevangenheid, een hang naar geborgenheid en tegelijk een behoefte aan ademruimte en vrijheid. @Mojo Concerts

EEFJE DE VISSER
+ support Ão

Vrijdag 14 februari 2025, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €47,04 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 28 juni 2024 om 10:00 uur.
Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/eefjedevisser