Ms. Lauryn Hill & The Fugees

Legendarische hiphop formatie naar Ziggo Dome.

Op dinsdag 22 oktober 2024 komen de legendarische Ms. Lauryn Hill & The Fugees naar Amsterdam voor een concert in de Ziggo Dome. De ticketverkoop start op vrijdag 28 juni om 10:00 via Ticketmaster.nl

Lauryn Hill, een van de meest bijzondere hiphop-, R&B- en mode/stijl-iconen aller tijden, heeft aangekondigd dat ze opnieuw samenkomt met The Fugees, voor een tour ter ere van het historische album, “The Miseducation”, dat onlangs door Apple Music werd uitgeroepen tot beste album aller tijden. Het concert bevat muziek van The Miseducation of Ms. Lauryn Hill, The Score en meer.

De tour, die 21 shows omvat, begint op 9 augustus in Tampa en bestaat uit concerten in Amerika en Europa, met shows in onder andere Atlanta, Chicago en Los Angeles, Londen, Manchester, Parijs en Amsterdam. De Fugees zullen bij alle shows co-headlinen en YG Marley zal als support optreden. @Mojo Concerts

MASTERCARD PRESENTS:
MS. LAURYN HILL & THE FUGEES – THE CELEBRATION CONTINUES

Dinsdag 22 oktober 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 | Entree: vanaf €69,64 (inclusief servicekosten)