Rag’n’Bone Man

Britse singer-songwriter komt voor concert naar AFAS Live.

Zanger Rag’n’Bone Man (Rory Graham) in Afas Live in Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg |PhotoFresh.nl]

Foto Harold Versteeg

Op maandag 2 december 2024 geeft de Britse singer-songwriter Rag’n’Bone Man een concert in de AFAS Live. De ticketverkoop start op vrijdag 21 juni om 11:00 via Ticketmaster.nl

Rag’n’Bone Man kondigt vandaag de release aan van zijn derde studioalbum genaamd “What Do You Believe In?”. Het album komt uit op 18 oktober 2024. Dit album volgt zijn nummer 1 album uit 2021 op genaamd ‘Life By Misadventure’ en is een belangrijke mijlpaal in Rag’n’Bone Man’s carrière.

“What Do You Believe In?” verwijst naar Rag’n’Bone Man’s roots, sterk beïnvloed door hiphop, soul en blues. Het album bevat een overvloed aan krachtige nummers, elk resonerend met Rag’n’Bone Man’s kenmerkende diepe, soulvolle stem en hartverwarmende teksten. De zanger duikt in thema’s als liefde, verlies, hoop en introspectie en nodigt zijn luisteraars uit om de diepten van hun eigen overtuigingen en emoties te verkennen. Samenwerkend met een aantal bekende schrijvers en producers heeft Rag’n’Bone Man een plaat gemaakt die belooft de harten en zielen van zijn fans te raken.

Over het album dat later dit jaar op 18 oktober uitkomt, deelde Rag’n’Bone Man:

“It’s a representation of how I feel in this moment, at this time in my life – it represents joy, love and happiness. You’ve got to take people on a bit of a journey – It’s basically real life” he asserts. “Songwriting is always an extension of my emotions.”

Om de release van ‘What Do You Believe In?’ te vieren, gaat Rag’n’Bone Man op een grote UK/EU tournee. De tour begint op 16 november 2024 in Leeds en bestaat uit concerten in grote steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Zanger Rag’n’Bone Man (Rory Graham) in Afas Live in Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg |PhotoFresh.nl]RAG’N’BONE MAN – WHAT DO YOU BELIEVE IN?

Maandag 2 december 2024, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 | Entree: vanaf €52,64 (inclusief servicekosten)

Tickets zijn op vrijdag 21 juni vanaf 11:00 te koop via Ticketmaster.