Lorrèn

Amsterdamse singer-songwriter brengt nieuw album uit.

Lorrèn – Sunkissed

A summerchild by nature, dat is Lorrèn. De Amsterdamse singer- songwriter staat bekend om haar warme en veelzijdige stemgeluid, waarin ze de zon graag laat schijnen. De komst van haar nieuwe album Sunkissed viert ze groots met haar eerste theatertour. Samen met haar band voert Lorrèn je via haar nieuwe album mee van zonsopgang tot zonsondergang. Het is nu alweer zeven jaar geleden dat Lorrèn haar vorige plaat Land Of Possibilities uitbracht. In die tijd is er veel gebeurd in het leven van de zangeres. Zo is ze moeder geworden en gaat ze vooral met een positieve mindset door het leven. Maar haar grote passie, de muziek heeft ze ook nooit uit het oog verloren. Lorrèn maakte indruk met twee succesvolle EP’s vol eigentijdse popmuziek en invloeden uit de soulmuziek van de jaren ’60 en ’70. Na de supportshows van Chef’Special (Ahoy, Klokgebouw en AFAS) trad ze ook op met haar eigen clubtour. Dit was een daverend succes met een uitverkochte Tivoli Vredenburg, Luxor en Vorstin. Dat resulteerde daarna ook in Sunkissed, een album met een positieve titel en een zonnige sound. Lorrèn neemt hier de luisteraar mee in een dag uit haar leven, maar dan wel zo eentje wanneer de zon uitbundig schijnt. Dat begint met de uitbundige vibe van de zonsopgang tot het melancholische vallen van de avond. De nieuwe plaat bevat een serie van 14 liedjes: heerlijke popsongs met een fijne jazzy, soulvolle inslag, gedragen door het warme stemgeluid van de zangeres. Zeker zeer de moeite van het beluisteren waard!

Check https://www.lorrenmusic.com/ voor de aankomende data van Lorrèn’s clubtour.